Támogasson minket!

Tisztelt Támogató!

Alapítványunk adományokat gyűjt a beteg gyermekek gyógyítási feltételeinek javítása érdekében. A gyermek számára, a betegsége legyőzésében alapvetően szükséges a bensőséges viszonyok megteremtése a szülők, az orvos és a beteg harmonikus viszonyrendszerében.
Az alapítvány bevételének legnagyobb részét a személyi jövedelemtó 1%-ának átutalása teszi ki. Minden évben nagy reményeket fűzünk ahhoz, hogy ez a támogatási forma növeli az alapítvány bevételeit. Annak tudatában, hogy a támogatásra szoruló gyermekbetegségek között nehéz rangsorolni, mégis arra kérjük, hogy adományával erősítse a gyógyulás esélyét.

Minden támogatásra szükségünk van, amit kaphatunk, legyen az az adó 1 %-a, vagy bármekkora összegű pénzbeni támogatás, tisztelettel megköszönjük kis betegeink és hozzátartozóik nevében!

Kérjük segítsd Te is ADÓD 1%-val alapítványunkat.

Adószám: 18456695-1-06

Legyen Ön is csapatunk tagja, ha célunkat támogatásra érdemesnek ítéli!

Ne feledjék, a betegség sajnos nem válogatós, bárki lehet a következő pillanatban a betegség áldozata, és különösen kegyetlen dolog ez, ha gyermeket sújt, a szülőpedig hetekig retteg gyermeke életéért!

 

KEDVEZMÉNYEK  TÁMOGATÓKNAK

 

Társaságnak:
Ha Önök a társasági adóról és osztalékról szóló „1996. évi LXXXI. törvény” hatálya alá tartoznak, akkor a 7. § (1) bekezdésének z) pontjára való tekintettel, az (5) bekezdés b) pontja alapján cégük a társaság  adózás előtti eredményét az adomány 100 %-ának megfelelő összeggel csökkenthetik.

Egyéni vállalkozónak és magánszemélynek:

Ha Ön egyéni vállalkozó vagy magánszemély, akkor a személyi jövedelemadóról szóló módosított 1995. évi CXVII. törvény hatálya alá tartozik és II. rész VIII. fejezet 41. § és 44. § (2) bekezdése szerint csökkenheti adóját.

 

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT 2008 ÓTA A MAGÁNSZEMÉLYEK SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ BEVALLÁS NYOMTATVÁNYÁNAK RÉSZE.